Tanden bleek gel

Tanden bleek gel

Bent u opzoek naar een goede en sterke Tanden bleek gel voor bij u in de salon of praktjk?

Kiest u dan voor de tanden bleek gel van de groothandel Witte Tanden Express

Deze tanden bleek gel op basis van non peroxide basis met een extra toevoeging bevat 10ml per spuit minimale afname 10 spuiten. 1 spuit is goed voor 3 basis behandelingen tanden bleken. Voor proffesional gebruik. 2011/84/EU Europese goedkeuring  en gercertificeerd.

Wij gebruiken deze bleekgell ook bij ons in de salon en levert keer op keer weer super mooi resultaat.

vaste prijs € 9,95- minimale afname 10 stuks inclusief BTW.
grote afname mogelijk in overleg.

tanden bleek gel

Afname van 25 stuks 8,95 ps.
Afname van 50 stuks € 7.95- ps.
Afname van 100 stuks € 6,95- ps.
grotere bestellingen in overleg.

tanden bleek gel

Vandaag besteld = Morgen in huis. Grote bestellingen levertijd 3 tot 5 werkdagen.

De tanden bleek gel een zeer sterke, non-peroxide tanden bleek gel, bevat een frisse mintsmaak, 2011/84/EU Europese goedkeuring en certificering.

De gel is ook te gebruiken voor gevoelig gebit en is geheel veilig pijnloos en van een hoge kwaliteit. Wij leveren deze tanden bleek gel uitsluitend vanaf 10 stuks of meer wij zijn de grootste leverancier door europa en leveren aan diverse salons en praktijken door heel europa. Wij staan garant voor ons product en de kwaliteit ervan.

Deze gel is pijnloos en niet gevaarlijk voor het gebit. De bleekgel bevat een speciale toegevoeging om lastig te behandelen vlekken/aanslag mee te verwijderen! deze bleekgel bevat GEEN peroxide en is op 100% natuurlijke basis. geen made in China kwaliteit! Importeur uit Italië zie spuiten. Levert dus echt de kwaliteit waar u voor betaald.

Direct uit voorraad leverbaar, Verzenden of ophalen beide mogelijk verzending is = kosten koper alle bestellingen worden verzekerd verzonden door post NL met track & tracé code. Kan door heel europa geleverd worden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen