Ervaringen WTE

Ervaringen Tanden bleken en Spraytan.

"Vanochtend geweest voor een vip behandeling. Dit is echt een aanrader! Ze nemen de tijd voor je en zorgen dat je tevreden de deur uit gaat. Voor mij zeker een reden om na 6 maanden terug te gaan."

Selsela Ahmadi

"Ik heb gekozen voor de vip+ en mijn tanden zijn stukken witter geworden. Er is heel goed uitgelegd wat er werd gedaan en tijd voor genomen. One of the best decisions ever! Ik dacht dat mijn tanden best wit waren maar bleek dat het nog witter kon, dat wil iedereen toch? Zeer tevreden, leuk personeel, ga zeker terug voor een touch up!."

Rosano Doekharan

"k vond het van te voren best heel spannend. Maar jullie hebben me heel goed geholpen. Ik ben nu echt blij dat ik het gedaan heb.

En heb al verschillende positieve reacties gehad over mijn tanden."

Angela, Leiden

"Gister middag werd ik warm verwelkomt bij de witte tanden express door een vrolijke dame, (super klant vriendelijk) waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde.

Voor dat de behandeling begon werd er duidelijk stap voor stap uitgelegd wat er zou gaan gebeuren, wat ik erg fijn vond aangezien het mijn eerste keer was.

Tijdens de behandeling stond er een gezellig muziekje op waardoor ik mij niet verveelde en de tijd sneller leek te gaan.

Het resultaat wat ik wilde behalen is meer dan gelukt.

Mijn tanden zijn met maar liefst 8 tinten witter geworden.

Ik ben er zeer tevreden over.

Witte tanden express, ik kom zeker nog eens langs bij jullie.

Nogmaals heel erg bedankt!

Groetjes Queen zomercarnaval"

Whitney Selina

"Pfff dat was lang stilzitten. En ook nog met zo'n vervelend ding in mn mond. dat viel me flink tegen. Ben nu achteraf wel blij dat ik het gedaan heb want mn tanden zijn echt mooi geworden."

Marina, Nootdorp

"Ik ben erg tevreden over Witte Tanden Express. Ik heb 2x mijn tanden gebleekt met perioxide, maar dit deed zo’n pijn en mijn tanden waren daarna zo gevoelig dat ik besloot dit niet meer te doen. Ik baalde wel want mijn tanden werden weer geler, ook omdat ik veel koffie, thee en rode wijn drink. Ik ging opzoek naar ervaringen tanden bleken. En toen hoorde ik van deze behandeling en ik dacht dit ga ik eens proberen. Dit richt geen schade aan en doet dan ook absoluut geen pijn! Mijn tanden zijn mooi wit, maar niet overdreven wit, heel natuurlijk. Ik raad dit dan ook iedereen aan. Het voordeel is dat je het zo vaak kan doen als je wil, zonder dat hier enge bijwerkingen aan vast zitten."

Silvia, Leiden

"Mijn tanden waren van nature al niet zo wit, maar de laatste jaren waren ze een tikkeltje gelig geworden. Na lang twijfelen heb ik de stap genomen en heb ik ze laten bleken. Ik was toch wel een beetje zenuwachtig. Maar alles werd goed uitgelegd en mij werd gegarandeerd dat de behandeling niet schadelijk was. Nu zijn mijn tanden de perfecte kleur. Mooi natuurlijk wit. Niet zo onnatuurlijk als in Amerika op tv, maar wel veel witter dan eerst. Ik ben erg blij dat ik het heb gedaan. Ben naar de tandarts geweest en die was verbaasd dat ze veel witter waren geworden en het belangrijkste, mijn tanden waren niet beschadigd en zagen er gezond uit."

Peter, Leiden

“ik heb mn tanden laten bleken. ik ben super blij met het resultaat, ze zijn weer stukken witter, zoals ze waren voordat ik rookte. ik zag de laatste tijd echt dat mn tanden aan het verkleuren waren en ik irriteerde me er vreselijk aan. gelukkig zijn ze nu stukken witter geworden. 
je kunt het verschil echt goed zien!"

Jos, Leiden