Page content

article content

Waarom wij niet bleken met waterstofperoxide!

Peroxide vrij tandenbleken

Peroxide vrij tandenbleken?

Het verhaal over waterstofperoxide en waarom Peroxide vrij tandenbleken?

Er is al veel over gezegd en geschreven: waterstofperoxide.
De meeste tanden blekers zijn wel bekend met de kracht van deze minerale verbinding tussen waterstof en zuurstof.
Doe het in je haar en je haar wordt blonder, gooi het op een vlek in het tapijt en de vlekken verbleken of breng het aan op je tanden en je tanden worden witter.
Het effect van waterstofperoxide is simpel: het laat dingen verbleken.

Waterstofperoxide is een chemische verbinding tussen zuurstof en waterstof. Deze verbinding laat snel los op je tand en gaat vervolgens reageren met andere stoffen. Pigment is zo’n stof die reageert op waterstofperoxide. Het resultaat, na de reactie, is wittere tanden. Tot zover het positieve effect van waterstofperoxide.

Peroxide vrij tandenbleken

Helaas is bleken niet het enige effect, teveel waterstofperoxide gebruiken of deze stof op de verkeerde manier aanbrengen is ontzettend schadelijk voor je gebit.
Het is namelijk ook een zeer ontsmettende stof.

Er zijn honderden verhalen te vertellen van mensen die een hoog percentage waterstofperoxide gebruikten om hun tanden te bleken en die hiervan geen enkele hinder ondervonden.
Helaas zijn er ook honderden verhalen te vertellen die niet zo mooi zijn.
Beschadigde zenuwen, kapot tandvlees en opgeloste wortels.
Het zijn de verhalen die de verkopers van tandbleekproducten met veel waterstofperoxide vaak niet belichten.
Het is allemaal mooi en verantwoord. Wie wil er nou geen Hollywood smile?

Nu heeft De Europese Unie heeft namelijk regels ingesteld. Vanaf 01 november 2012 mogen tandartspraktijken nog maar 6% waterstofperoxide gebruiken bij hun behandelingen.
De artikelen die in de winkels en online worden verkocht mogen daarnaast maar 0,1% waterstofperoxide bevatten.

Maar blijf voorzichtig want nog steeds wordt in tandbleekklinieken of -salons en op internet nog altijd hoge percentages waterstofperoxide gebruikt in tandenbleekproducten. Onverantwoord en dom. Waterstofperoxide is namelijk geen hobbyproduct. Informeer daarom altijd bij de behandelende kliniek voor u aan de behandeling begint!

Peroxide vrij tandenbleken

Maar waar bleken wij dan mee? En kan je wel Peroxide vrij tandenbleken?

Wij werken en behandelen alleen met de producten en bleekgel van Fizziqs.
Alle Fizziqs™ Dental Whitening producten zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke kennis en zijn gegarandeerd 100% peroxidevrij. Deze unieke premium producten zijn ontwikkeld met een prominent team van tandartsen en wetenschappers met wereldwijd toonaangevende expertise. De innovatieve productlijn bevat alleen de meest hoogwaardige en effectieve inhoudsstoffen en daarmee behoren de Fizziqs™ Dental Whitening producten tot de absolute wereldtop. Uiteraard zijn alle producten toxicologisch gestest en voldoen ze aan alle strenge EU-richtlijnen. Ieder product bevat de exclusieve en zelfontwikkelde Fizziqs™ Maximum Care Formula voor maximale resultaten.
Enthousiast geworden en wilt u ook uw tanden op een veilige manier laten bleken?

Afspraakknop_Face

Comment Section

8 reacties op “Waarom wij niet bleken met waterstofperoxide!


Door gramedia.com op 7 november 2016

I like the valuable info you supply for your articles.I will bookmark your blog and test again here frequently.I’m reasonably certain I will be told a lot of new stuff proper right here! Good luck for the next!
Plaats een reactie


*