Natuurlijk tanden bleken

Natuurlijk tanden bleken

naturlijk tanden bleken veilig en snel in minder dan 1 uur tot wel 6 tinten witter! vanaf € 29,95-

Witte Tanden Express is gespecialiseerd in natuurlijk tanden bleken.
Wij werken uitsluitend met professionele, geavanceerde apparatuur en een goed opgeleid team van tandenbleekspecialisten.

Natuurlijk tanden bleken

Natuurlijk tanden bleken wordt aanbevolen:

  • als u een mooie heldere witte glimlach belangrijk vindt.
  • als u een blijvende indruk wilt achterlaten. Uw gebit is wel uw visitekaartje en het is één van de eerste dingen die opvalt aan uw gezicht.
  • als u prachtige witte tanden wilt die u zelfvertrouwen geven en u zorgeloos laten lachen.
  • als u een frisse uitstraling wilt met een stralende glimlach.
Natuurlijk tanden bleken

Een Natuurlijke tandenbleekbehandeling heeft geen enkel nadelig effect op uw gebit.

Als u bij ons een behandeling ondergaat, dan is deze gegarandeerd veilig. Onze Premium- en VIP behandelingen zijn de beste non-peroxide bleekbehandelingen die verkrijgbaar zijn. Wij gebruiken state-of-the-art bleekgel met de beste, meest effectieve Ionitech bleeklampen die gemaakt worden. Tevens hebben wij elke zondag een actie en bieden wij iedereen de mogelijkheid om tegen een kennismaking prijs uw tanden goedkoop te bleken,
Zie Zondag deal Tanden Bleken Tanden bleken kan dan al vanaf 29,95- tot 6 tinten witter.

Natuurlijk tanden bleken

Vanaf 1 november 2012 mag peroxide alleen gebruikt worden door tandartsen. Ook aan het percentage is een grens gesteld. Zo mag er maximaal 6% peroxide door tandartsen worden gebruikt. Buiten de tandartsen mag alleen gewerkt worden met een maximum percentage van 0,1% peroxide. Onze bleekmethode wordt als een cosmetische behandeling beschouwd, omdat de bleekgel peroxidevrij is. De behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerde whitening professional, die de modernste behandelmethode beheerst.

Ook hanteren wij voor een optimaal resultaat mondspreiders en geen bitjes, waardoor het LED-licht direct op uw tanden met bleekgel schijnt. Dankzij deze technieken wordt het tandglazuur niet aangetast en zal er geen irritatie aan het tandvlees of gevoeligheid aan de tandhalzen optreden. Onze behandelingen zijn effectief, veilig en duurzaam. Wij maken uw tanden hiermee optimaal schoon. De PH-neutrale (PH7) materialen waar wij mee werken zijn onschadelijk voor uw tanden.
Onze whitening-gel bevat zelfs ingrediënten die uw tanden gezonder maken en uw tanden beschermen tegen schadelijke bacteriën.

Natuurlijk tanden bleken

Over de schrijver
Reactie plaatsen